Despre Noi

metal-cutting-with-acetylene-torch-in-factory-1.jpg
SC. 2M ARTEDIEM SRL.

Cine suntem?

Societate comercială înființata în anul 2005, cu sediul în Municipiul Constanța, B-dul. I.C. Brătianu, Nr. 61C, având ca acvtivitate principală comerțul cu amănuntul și cu ridicata a produselor în domeniul sudurii și confecțiilor metalice.

În decursul anilor de activitate, am desvoltat două puncte de lucru (Constanța și Piatra Neamț), realizând magazine de desfacere, cât și parteneriate cu diferite societăți în vederea distribuirii produselor noastre (Iași, Roman, Onești).

În anul 2011 am început un parteneriat cu societatea IWeld Kft. din Ungaria, pentru distribuția echipamentelor de sudură marca IWELD și a accesoriilor produse sub acest brand. Am dezvoltat această colaborare astfel încât să putem veni în sprijinul clienților cu produse de calitate și servicii de service potrivite.

În completarea acestui domeniu am căutat să aducem clienților noștri și alte produse complementare (abrazive, spray-uri tehnice, materiale), oferind clienților posibilitatea de a alege produse de calitate și sprijin în activitățile acestora.

În prezent suntem distribuitori autorizati a mai multor branduri, printre care enumerăm: IWELD, PARWELD, ESAB, BOHLER, GCE, SAINT-GOBAIN, LMD EXTRAFLEX, GRANIT ABRAZIVE s.a.